Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ιδρυτική συνεδρίαση ΔΗΜΑΡ Δήμου Μεγαρέων


Παρουσία πολλών νέων μελών της Δημοκρατικής Αριστεράς, πραγματοποιήθηκε στη Νέα Πέραμο την Δευτέρα 11-03-2013, η ιδρυτική συνεδρίαση της οργάνωσης του κόμματος στον Δήμο. Στην ιδρυτική συνεδρίαση παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου και ο Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αττικής, Γιάννης Καλαφάτης.
Στην συνεδρίαση αναλύθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις καθώς και οι στόχοι και οι θέσεις – προτάσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς για την υιοθέτηση πολιτικών που θα συμβάλλουν ώστε να δημιουργηθεί ένα κοινωνικό δίχτυ ασφαλείας ικανό να κρατήσει την κοινωνία όρθια σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις προτάσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς και στις πρωτοβουλίες που έχει λάβει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανεργία, που έχει τραγικές συνέπειες για χιλιάδες οικογένειες στη χώρα μας. Η Δημοκρατική Αριστερά επιμένει ότι το κράτος πρέπει να παρέμβει άμεσα στην αντιμετώπιση της ανεργίας λειτουργώντας ως «έσχατος εργοδότης» τουλάχιστον μέχρι να επιτευχθεί η επανεκκίνηση της ανεργίας.
Με την ευκαιρία της σύστασής της η τοπική οργάνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς Δήμου Μεγαρέων, απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες της Αττικής να παρευρεθούν την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013 στις 19:30 στο ΣΙΝΕ – Κεραμικός, όπου θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση και όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, θα αναλύσει την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και θα παρουσιάσει το πλέγμα των προτάσεων μας για έξοδο από την κρίση με την κοινωνία όρθια. 
Η ιδρυτική συνεδρίαση της οργάνωσης Δήμου Μεγαρέων ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη προσωρινής συντονιστικής επιτροπής η οποία αποτελείται από τους εξής:


Γραμματέας: Ιερωνυμάκης Γιάννης
Μέλη: Φουρτουλάκης Κώστας
            Προίσκος Γιάννης
            Νικολάου Νώντας
            Παπαφράγκου Ιωάννα
            Μποτούνας Κώστας
           Ρενιέρη Ιωάννα
           Σοφού Λίτσα
           Ηλιάδης Σίμος
           Βουβούτας Κώστας
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου