Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτή Αττικής, Βασίλη Οικονόμου με την Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών


Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτή Αττικής, Βασίλη Οικονόμου, και της Ανεξάρτητης Κίνησης Στρατιωτικών (ΑΚΙΣ), η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρό της, Χρήστο Χρηστίδη και Βασίλη Ροζή.
Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι της ΑΚΙΣ κατέθεσαν τον προβληματισμό τους για την δύσκολη οικονομική κατάσταση των συνταξιούχων στελεχών του Στρατού Ξηράς και παρουσίασαν τις θέσεις τους για το Μετοχικό Ταμείο Στρατού, τις αιτίες που προκάλεσαν τα οικονομικά του προβλήματα και τις προτάσεις τους για την εξυγίανσή του. Οι εκπρόσωποι της ΑΚΙΣ πέρα από αιτήματα κατέθεσαν και τις προτάσεις τους για εξορθολογισμό των δαπανών και των σπαταλών που ακόμα και σήμερα εξακολουθούν να διέπουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, ζητώντας μάλιστα να περικοπούν και «προνόμια» που κατά τη γνώμη τους αποτελούν πρόκληση για τις οικονομικές συνθήκες της χώρας.
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι προτάσεις της ΑΚΙΣ σε μεγάλο μέρος συμπίπτουν με την φιλοσοφία των εισηγήσεων  της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Βουλή για τα θέματα της Εθνικής Άμυνας! Τόνισε ότι θα αναδείξει τα ζητήματα που έθεσε η ΑΚΙΣ ζητώντας απαντήσεις σε πολύ καίρια ερωτήματα που τέθηκαν και θα εξεταστούν πολύ σοβαρά οι προτάσεις της ΑΚΙΣ για την εξοικονόμηση επιπλέον πόρων από τα λειτουργικά έξοδα του Στρατού Ξηράς.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου