Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ



Τεράστια ήταν η επιτυχία της 1ης Ανοικτής Συγκέντρωσης που διοργάνωσε το Κίνημα «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο του Κινήματος Γιάννη Δημαρά την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών. Οι κάτοικοι του Μενιδίου έστειλαν βροντερό μήνυμα σε όλους όσους υποστηρίζουν ότι η κοινωνία δεν θέλει τους πολιτικούς και απεχθάνεται την πολιτική. Οι πολίτες απέδειξαν με την ισχυρή και ενθουσιώδη παρουσία τους ότι δεν είναι όλοι ίδιοι και ότι παρά την προσπάθεια εξαφάνισης του Κινήματος από τα κεντρικά ΜΜΕ η υποστήριξη του ελληνικού λαού στη νέα αυτή πρόταση διεξόδου από την κρίση που καταθέτει το «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» είναι μεγάλη και μπορεί να φέρει την αλλαγή.

Στην συγκέντρωση έδωσε το παρόν και ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σωτήρης Ντούρος, πολλοί Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι φορέων της πόλης. Η αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών γέμισε ασφυκτικά αποδεικνύοντας την μεγάλη δυναμική που αποκτά καθημερινά το Κίνημα στις λαϊκές συνοικίες και στις πόλεις της Αττικής.

Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, αφού ευχαρίστησε τους εκατοντάδες φίλους που δήλωσαν ΠΑΡΟΝΤΕΣ στην πρώτη αυτή ανοικτή συγκέντρωση του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, τόνισε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται ποτέ να προδώσει την λαϊκή εντολή και δεν θα ψηφίσει το καταστροφικό για τον ελληνικό λαό Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Έθεσε μάλιστα με συνοπτικό τρόπο την πρόταση του Κινήματος για διέξοδο από την κρίση. «Ανατροπή του Μνημονίου, Αναδιάρθρωση Δημοσίου Εξωτερικού Χρέους, Ανασυγκρότηση της Πατρίδας».

Ο Πρόεδρος του Κινήματος, Γιάννης Δημαράς, στην ομιλία του τόνισε χαρακτηριστικά ότι πρέπει επιτέλους να μπει ένα φρένο στην κατηφόρα που μας σπρώχνει καθημερινά η κυβερνητική πολιτική. Οι τρεις στυλοβάτες μιας κοινωνίας, είναι η δικαιοσύνη, η αλήθεια και η ελευθερία. Και οι τρεις, έχουν κονιορτοποιηθεί από αυτή την κυβέρνηση, που πράττει ξεκάθαρα πλέον ότι επιβάλει το ξένο συμφέρον. Υποκύπτει χωρίς αντίσταση στους εκβιαστικούς δανεισμούς με πρόσχημα την αποφυγή χρεοκοπίας της χώρα, ενώ ταυτόχρονα οδηγεί σε χρεοκοπία την ελληνική κοινωνία. Έτσι, χάνεται κάθε δυνατότητα διαπραγμάτευσης βιώσιμων ρεαλιστικών λύσεων. Η μοναδική διέξοδος που έχουμε ως χώρα, ως λαός και ως δημοκρατία είναι οι εκλογές και αυτό ακριβώς ζητάμε από την 1η μέρα που εισήρθαμε ως Κίνημα στην πολιτική ζωή της χώρας μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου