Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Συνάντηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Δημοκρατικής Αριστεράς Βασίλη Οικονόμου με τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας



Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αττικής , Ανδρέα Μποζίκα και Παναγιώτη Μπιτούνη.
Η συνάντηση αφορούσε τα μακροχρόνια προβλήματα της Δυτικής Αθήνας τα οποία πολλές φορές έχει αναδείξει και ο Βασίλης Οικονόμου με ερωτήσεις του στη Βουλή. Τα κύρια ζητήματα που αναλύθηκαν αφορούν στην προσπάθεια περιβαλλοντικής αναβάθμισης της Δυτικής Αθήνας με έμφαση στο Ποικίλο Όρος και το Πάρκο Τρίτση.
Ο Βασίλης Οικονόμου μετέφερε την σαφή υποστήριξη της Δημοκρατικής Αριστεράς σε κάθε προσπάθεια για βελτίωση του επιπέδου ζωής των κατοίκων του Λεκανοπεδίου και την υιοθέτηση κάθε μέτρου που μπορεί να συμβάλλει στην απορρύπανση της Αττικής και ειδικά της ιδιαίτερα επιβαρυμένης Δυτικής Αθήνας και Αττικής . Τόνισε ότι για να επιτευχθεί η αειφόρος ανάπτυξη είναι απαραίτητη προϋπόθεση η συνεργασία της Βουλής με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ώστε να καθοριστούν με σαφήνεια οι όροι και οι κανόνες ανάπτυξης και να εφαρμοστούν στην πράξη.
Ο Βουλευτής Αττικής δεσμεύτηκε τέλος ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να υποστηριχθεί από την κυβέρνηση η προσπάθεια αποκατάστασης του Ποικίλου Όρους ώστε αυτό να εξελιχθεί σε πολύτιμο πνεύμονα για το Λεκανοπέδιο καθιστώντας ελκυστικό και ανοικτό προορισμό για τους κατοίκους. Ανάλογες πρωτοβουλίες θα πάρει και για το Πάρκο Τρίτση για το οποίο έχουν γίνει κάποιες ενέργειες αλλά θα πρέπει να αναβαθμιστεί και να προστατευτεί αποτελεσματικά.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου