Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Οικονόμου: «Δεν είμαστε αρνητικοί σε συμπράξεις δημοσίου με ιδιωτικό τομέα»(Συνέντευξη στη ΝΕΤ FM)


Πλήρη διαλεύκανση για την λίστα Λαγκάρντ αλλά και πόσα εκατομμύρια ευρώ έχουν μαζέψει από Έλληνες που δεν τίμησαν την πατρίδα τους ζήτησε ο βουλευτής ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου σε συνέντευξη που παραχώρησε στη NETFM. Επίσης, επισήμανε ότι « Έχουμε δώσει συγκεκριμένο χρόνο στην κυβέρνηση ως ΔΗΜΑΡ και θέλουμε αποτελέσματα».
Συνέντευξη στην εκπομπή « Στα μέσα και στα έξω» με τον Βασίλη Μπεσκένη και τον Γιάννη Παντελάκη.
Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:
ΓΙΑ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ
Β.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: « Είναι ανοιχτή η πρόταση της εξεταστικής επιτροπής για εμάς, θέλουμε πλήρη διαλεύκανση.»
Β.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: « Έχουμε δώσει συγκεκριμένο χρόνο στην κυβέρνηση ως ΔΗΜΑΡ και θέλουμε αποτελέσματα. Περιμένουμε σε ένα με δυο μήνες να μας πουν πόσα εκατομμύρια ευρώ έχουν μαζέψει από αυτούς τους Έλληνες οι οποίοι δεν τίμησαν την πατρίδα τους.»
Β.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: « Θα είναι μείζον θέμα αν δεν υπάρχει αποτέλεσμα σε αυτό. Η εμπιστοσύνη σε μια κυβέρνηση σε έναν υπουργό σε έναν πρωθυπουργό είναι όταν βγάζει αποτελέσματα. Αλλιώς τι νόημα έχει να καθόμαστε όλοι σαν μια καλή παρέα και να αγναντεύουμε το κενό;»
ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Β.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: « Η ΔΗΜΑΡ πιστεύει ότι πρέπει να φύγουμε από ένα τεράστιο κράτος το οποίο δεν προσφέρει τίποτα στο λαό. Πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρξει ένας δημόσιος τομέας που να προωθεί την εθνική υπόθεση και όχι να την καθυποτάξει. Για αυτό δεν είμαστε αρνητικοί σε συμπράξεις του δημοσίου με του ιδιωτικό τομέα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου