Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ιδρυτική συνεδρίαση ΔΗΜΑΡ Δήμου Παιανίας – Γλυκών Νερών


Παρουσία πολλών νέων μελών της Δημοκρατικής Αριστεράς, πραγματοποιήθηκε στα Γλυκά Νερά την Κυριακή 20-01-2013, η ιδρυτική συνεδρίαση της οργάνωσης του κόμματος στον Δήμο. Στην ιδρυτική συνεδρίαση παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου και η Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αττικής, Άννυ Βλαχοπουλιώτη.
Στην συνεδρίαση αναλύθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις καθώς και οι στόχοι και οι θέσεις – προτάσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς τόσο για την παραπομπή στη δικαιοσύνη όσων με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους έβλαψαν το δημόσιο συμφέρον όσο και για την μεταρρύθμιση του κράτους ώστε αυτό να είναι σύγχρονο, διάφανο στη διαχείριση και αποτελεσματικό όσον αφορά την εξυπηρέτηση του πολίτη. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», την προκαταρτική και τα όσα έλαβαν χώρα στην σχετική συνεδρίαση της Βουλής. Η πάταξη της διαφθοράς και η παραπομπή στην δικαιοσύνη όσων με πράξεις ή παραλείψεις τους έβλαψαν το δημόσιο συμφέρον αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο για την Δημοκρατική Αριστερά η οποία συμμετέχοντας στην κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αναδεικνύει τα συγκεκριμένα θέματα και πιέζει για την απόδοση των ευθυνών όπου και αν αυτές πραγματικά υπάρχουν. Είναι άλλο όμως η αναζήτηση της αλήθειας και η απόδοση των ευθυνών με βάση την αλήθεια και άλλο η προσπάθεια κατασκευής ενόχων όπως συστηματικά προσπαθούν εκπρόσωποι των κομμάτων της αντιπολίτευσης
Η ιδρυτική συνεδρίαση της οργάνωσης Δήμου Παιανίας – Γλυκών Νερών ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη προσωρινής συντονιστικής επιτροπής η οποία αποτελείται από τους εξής:
Γραμματέας: Κουγιουμτζίδης Μισαήλ
Μέλη: Ζωγόπουλος Δημήτρης
            Τάσκος Άγγελος
            Βλάχου Ιωάννα
            Τακάογλου Σοφία
            Χατζηκωντής Βασίλης
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου