Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ιδρυτική συνεδρίαση ΔΗΜΑΡ Δήμου Ωρωπού






Παρουσία δεκάδων νέων μελών της Δημοκρατικής Αριστεράς, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Καπανδριτίου, η ιδρυτική συνεδρίαση της οργάνωσης του κόμματος στον Δήμο Ωρωπού. Στην ιδρυτική συνεδρίαση παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου και η Γραμματέας Ανατολικής Αττικής, Άννυ Βλαχοπουλιώτη.
Στην συνεδρίαση αναλύθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις καθώς και οι στόχοι και οι προτάσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς για την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και την υιοθέτηση ουσιαστικών πολιτικών αναδιανομής για την στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Τονίστηκε ότι η πολιτική πλατφόρμα της Δημοκρατικής Αριστεράς για αναδιαπραγμάτευση των όρων της δανειακής σύμβασης και την σταδιακή απαγκίστρωση από το Μνημόνιο θα αρχίσει να γίνεται ακόμα περισσότερο αντιληπτή τους επόμενους μήνες αφού πλέον εξασφαλίστηκε η αναχρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης συνεργασίας, έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια για να είναι πιο δίκαιες, δεν αντικατοπτρίζουν ακριβώς τις θέσεις μας, πετύχαμε όμως σημαντικές αλλαγές ως Δημοκρατική Αριστερά σε πολλά από τα σχεδιαζόμενα μέτρα.
Η ιδρυτική συνεδρίαση της οργάνωσης Δήμου Ωρωπού ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη εννιαμελούς προσωρινής συντονιστικής επιτροπής η οποία αποτελείται από τους εξής:

Γραμματέας: Δημήτρης Αμανατίδης (Καπανδρίτι)
Μέλη: Ευαγγελία Οικονομούλα (Καπανδρίτι)
            Κώστας Λέκκας (Αυλώνας)
            Άννα Μαρία Τσαρουχά (Ωρωπός)
            Γιάννης Θεοδωρίδης (Αφίδναι)
            Σταύρος Μυλωνάς (Ωρωπός)
            Σωτήρης Βασιλάκος (Πολυδένδρι)
            Βούλα Μπάρδη (Κάλαμος) 
            Δημήτρης Οικονόμου (Καπανδρίτι) 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου