Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

Κλείνει το Α.Τ Γλυκών Νερών ;

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΔΙΕΥΘ.ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ  ΕΛΕΓΧΟΥ
Αριθ.Πρωτ.
1954
Ημερομ.Κατάθεσης
22.04.15ΕΡΩΤΗΣΗ


Προς: Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
Κύριε Υπουργέ,

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από κύκλους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και από  δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου ότι το Α. Τ Γλυκών Νέρων κλείνει και μεταφέρεται στο Α.Τ Παιανίας. Διαβάζουμε ότι σκοπός αυτής της αναδιάρθρωσης είναι να δημιουργηθούν Αστυνομικά Τμήματα με υλικοτεχνικό εξοπλισμό και μέσα, προκειμένου να έχουν άμεση αντίδραση στα περιστατικά της περιφέρειας τους και κυρίως 24ώρες το 24ώρο αστυνομικούς που θα είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στα αιτήματα των πολιτών.
Όπως αντιλαμβάνεστε κε Υπουργέ η κατάργηση του αστυνομικού τμήματος Γλυκών Νερών γεμίζει ανασφάλεια τους κατοίκους της περιοχής. Όλο αυτό το διάστημα ακούμε ότι είναι στις προθέσεις σας να επαναφέρεται τον «αστυνομικό της γειτονιάς» με σκοπό ο πολίτης να αισθάνεται ασφαλής και με αυτή σας την κίνηση πράττετε ακριβώς το αντίθετο. Τα Γλυκά Νερά θα μείνουν «ανοχύρωτα» σε μια δύσκολη χρονική στιγμή και η περιοχή θα δεχτεί τεράστιο πλήγμα. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι η συνολική έκταση του Δήμου είναι πολύ μεγάλη και μ ένα αστυνομικό τμήμα που θα μείνει, αυτό της Παιανίας, δεν θα μπορεί να προστατευτεί η περιοχή, το υπάρχον αστυνομικό προσωπικό θα καταπονείται πέραν του εφικτού, δεν θα μπορεί να παραχθεί ουσιαστικό έργο και όλο αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ακόμα περισσότερα προβλήματα. Πίστη όλων μας είναι ότι η αστυνομία πρέπει να βρίσκεται κοντά στον πολίτη και να εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, ειδικά σήμερα που η χώρα μας γίνεται αποδέκτης ενός τεράστιου κύματος μετανάστευσης που σίγουρα θα επιβαρύνει και την ασφάλεια των πολιτών. Δυστυχώς αυτό δεν θα εφαρμόζεται πλέον αποτελεσματικά στον Δήμο Παιανίας.


Κατόπιν όλων αυτών,

Ερωτάστε:


Είναι αληθή τα δημοσιεύματα που σας εμφανίζουν να βάζετε λουκέτο στο ΑΤ Γλυκών Νερών; Το προβλέπει κάποια νέα «κρυφή» μνημονιακή απαίτηση ;   Aν ναι ποιος ο σχεδιασμός σας και με ποιον τρόπο θα αποκαταστήσετε το αίσθημα ανασφάλειας που θα δημιουργηθεί στους κατοίκους των Γλυκών Νερών;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου