Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

Δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Οικονόμου με αφορμή τη συνεδρίαση του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας  της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή τη συνεδρίαση του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής  Ασφάλισης και Πρόνοιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στο επίκεντρο της ευρύτατης σύσκεψης των στελεχών του τομέα εργασίας της ΝΔ  βρέθηκαν οι δραματικές εξελίξεις στο χώρο των ασφαλιστικών  ταμείων, μετά την πραξικοπηματική ενέργεια της κυβέρνησης να βάλει "χέρι" στα αποθεματικά τους, σκορπώντας την ανησυχία στους συνταξιούχους και τους ασφαλισμένους.
Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε ενέργεια θέτει σε κίνδυνο τους κόπους ετών των Ελλήνων εργαζομένων. Δε θα επιτρέψουμε τον στραγγαλισμό  των ασφαλιστικών ταμείων και καταγγέλλουμε όσους χρησιμοποιούν τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων για να καλύψουν την τεράστια αποτυχία μιας ''διαπραγμάτευσης’’ που οδηγεί την χώρα στο γκρεμό. Είναι τουλάχιστον υποκριτικό η κυβέρνηση την ώρα που ισχυρίζεται ότι δεν θα κόψει τις συντάξεις, να τις θέτει σε ολοσχερή κίνδυνο με την άφρονα πολιτική της!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου