Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015

Δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Οικονόμου με αφορμή τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για την αύξηση του κατώτατου μισθού

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή την εξαγγελία της κυβέρνησης για την αύξηση του κατώτατου μισθού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Είναι τουλάχιστον υποκριτικό, την ώρα που η χώρα δεν ξέρει τι της ξημερώνει, η κυβέρνηση να επανέρχεται στο ζήτημα της αύξησης του κατώτατου μισθού. 
Με τα ταμειακά διαθέσιμα να πιάνουν πάτο, την αξιοπιστία της χώρας στο εξωτερικό στο ναδίρ και την απειλή της χρεοκοπίας πιο ορατή από ποτέ, η  ηγεσία του υπουργείου Εργασίας συνεχίζει την πώληση ψεύτικης ελπίδας στον Έλληνα εργαζόμενο.

Ποιος μπορεί άραγε να πει όχι στην αύξηση του κατωτάτου μισθού; Όλα όμως θα πρέπει να γίνουν την κατάλληλη στιγμή, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, προκειμένου να υπάρξει το μέγιστο δυνατό όφελος για όλους. Εργαζόμενους και επιχειρήσεις. Δυστυχώς, ένα είναι πλέον το συμπέρασμα: Η κυβέρνηση θυσιάζει τα πάντα στο βωμό της επικοινωνίας και των εντυπώσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου