Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Θετικά εξετάζει την επέκταση του ΗΣΑΠ στον Άγιο Στέφανο η κυβέρνηση



Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο στις Σταθερές Συγκοινωνίες  ΑΕ (ΣΤΑΣΥ), Νίκο Παπαθανάση.
Στην συνάντηση ο Βασίλης Οικονόμου έθεσε το ζήτημα της επέκτασης του ΗΣΑΠ στον Άγιο Στέφανο προκειμένου να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της Βόρειας Αττικής. Πρόκειται για ένα έργο πνοής το οποίο είχε εγκριθεί ως αναγκαίο για την ανάπτυξη της εταιρίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής και το οποίο είχε κριθεί από όλες τις σχετικές μελέτες βιώσιμο οικονομικά και μάλιστα αναμένεται να φέρει μεγάλα κέρδη στην εταιρία. Οι πραγματικές αιτίες που η επέκταση του ΗΣΑΠ στον Άγιο Στέφανο έχει παγώσει δεν είναι σαφείς, αφού μπορούν να εξευρεθούν οι πόροι που απαιτούνται γι αυτό το έργο μέσω ευρωπαϊκών κονδυλίων.
Ο Πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ, Νίκος Παπαθανάσης, τοποθετήθηκε θετικά ως προς την αναγκαιότητα και τη σκοπιμότητα αυτής της επέκτασης του ΗΣΑΠ και δεσμεύτηκε να εξετάσει ενδελεχώς την πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βασίλη Οικονόμου και να ενημερώσει σχετικά με τις δυνατότητες υλοποίησης του αναπτυξιακού αυτού έργου.
Ο Βασίλης Οικονόμου μετά από αυτή την συνάντηση εκφράζει την αισιοδοξία του ότι θα αντιμετωπιστεί με την δέουσα υπευθυνότητα η συγκεκριμένη πρόταση και θα είναι δυνατή η κατάρτιση ενός χρονοδιαγράμματος για την επέκταση του ΗΣΑΠ στον Άγιο Στέφανο, έργο που πραγματικά μπορεί να δώσει νέες προοπτικές ανάπτυξης στην Βόρεια Αττική και να βελτιώσει σημαντικά την καθημερινότητα των κατοίκων των Δήμων Διονύσου και Ωρωπού.  
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου