Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Δυναμικό παρόν της Θεσσαλονίκης στην πρώτη ανοικτή ομιλία του Προέδρου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών , Γιάννη Δημαρά στις 18 Ιουλίου

Ενθουσιώδη υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης στον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, Γιάννη Δημαρά. Στην ομιλία του ο Γιάννης Δημαράς ζήτησε «αναδιάρθρωση του συνολικού εξωτερικού δημοσίου χρέους» και «διεκδίκηση σε διεθνή Δικαστήρια της απαλλαγής της χώρας από παράνομα χρέη». «Σε ποιους χρωστάμε; Και πόσα χρωστάμε, ακριβώς; Και πώς εξυπηρετείται αυτό το χρέος; Με το μνημόνιο; Δε βγάζει πουθενά. Με νέο μνημόνιο;» διερωτήθηκε ο κ. Δημαράς.


Ο κ. Δημαράς κατηγόρησε για «αναξιοπιστία» την κυβέρνηση, επισημαίνοντας ότι προεκλογικά έλεγε ότι «δεν πρέπει να παγώσουν μισθοί και συντάξεις και να επιβληθεί δυσβάσταχτη φορολογία στη μεσαία τάξη», ενώ άσκησε κριτική και στη Νέα Δημοκρατία, επισημαίνοντας ότι χρησιμοποιεί την ίδια φρασεολογία, που χρησιμοποιούσε προεκλογικά η σημερινή κυβέρνηση και έχει ψηφίσει «αρκετά μέτρα στις 4 επικαιροποιήσεις του μνημονίου και τού μεσοπρόθεσμου». Χαιρετισμό απηύθυνε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος τόνισε ότι οι εκατοντάδες φίλοι και μέλη του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών στη Θεσσαλονίκη, που έδωσαν το παρόν στην πρώτη αυτή ανοικτή ομιλία του Προέδρου Γιάννη Δημαρά, στα μέσα του Ιούλη και με αυτές τις θερμοκρασίες, αποδεικνύουν ότι οι πολίτες θέλουν να συμμετέχουν, δεν θα μείνουν θεατές και θα ανατρέψουν την βάρβαρη αυτή πολιτική π[ου χωρίς καμία έγκριση του ελληνικού λαού εφαρμόζεται από την κυβέρνηση δήθεν για την σωτηρία του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου