Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

"ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ " το μήνυμα του Βασίλη Οικονόμου από την Κερατέα (06-07-2011)




Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην ομιλία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, Βουλευτή Αττικής, Βασίλη Οικονόμου, είναι η απάντηση στην επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης, που θέλει να στείλει τον λαό πίσω στους καναπέδες. Οι πολίτες συμμετέχουν στις πολιτικές διεργασίες, είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν ριζικά το πολιτικό σκηνικό και θα δώσουν δημοκρατικές και ειρηνικές διεξόδους στα βίαια αδιέξοδα που βάρβαρα δημιουργεί η κυβερνητική πολιτική.

Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά τους ενόχους της οικονομικής κρίσης και θα τους χαλάσει τα σχέδια όσο καλά και αν τα έχουν καταστρώσει. Ακόμα και σήμερα από τη μία η κυβέρνηση δηλώνει ότι ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών πρέπει να καταργηθεί, και από την άλλη ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προωθεί νομοθετική ρύθμιση που θα απαλλάσσει εκ των προτέρων όσους εμπλακούν στην πώληση εθνικής περιουσίας από ενδεχόμενες ευθύνες!!

Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών δηλώνει ξεκάθαρα ότι θα εναντιωθεί στο ξεπούλημα της περιουσίας του ελληνικού λαού και δεσμεύεται ότι όποιος νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει με την περιουσία της χώρας, θα αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη. Όποιος επίσης νομίζει ότι τώρα είναι η ευκαιρία να αγοράσει σε τιμή ευκαιρίας τα «φιλέτα» της χώρας να ξέρει ότι οι δουλειές που στήνει με τους «φίλους» του δεν θα προχωρήσουν.

Η πρότασή μας είναι ξεκάθαρη και ρεαλιστική. Συνοπτικά συνίσταται στα εξής:

-ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

-ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

-ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Η Κερατέα έστειλε αγωνιστικό και νικηφόρο μήνυμα για την επιτυχία του νέου πολιτικού κινήματος που με επικεφαλής τον Γιάννη Δημαρά δημιουργείται και αναπτύσσεται σε όλες τις πόλεις και τις περιφέρειες της Ελλάδας. Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών θα είναι δυναμικά παρών στις ερχόμενες εκλογές που πλησιάζουν πλέον και θα αποτελέσει το πατριωτικό και δημοκρατικό κίνημα που θα θέσει τις κόκκινες γραμμές προστασίας της μεσαίας τάξης και των λαϊκών εισοδημάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου