Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Κάλεσμα στον Ευβοϊκό λαό να ανέβει στο Άρμα ... (Περιοδεία Βασίλη Οικονόμου στη Χαλκίδα 15-07-2011)


Συνέντευξη Τύπου δόθηκε χθες σε γνωστό ξενοδοχείο της Χαλκίδας, από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών κ. Βασίλη Οικονόμου. Λίγα λεπτά μετά τις 8 το βράδυ, έγινε η επίσημη πρώτη για το Νομό της Εύβοιας παρουσίαση του νέου, μόλις τριών μηνών, κόμματος με ιδρυτή τον πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δημαρά. Στη συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν και ο πρώην Νομάρχης Εύβοιας και πρώην Βουλευτής κ. Ευτύχης Κοντομάρης, καθώς και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας κ. Γιάννης Βαθειας. Στην εισήγησή του ο κ. Οικονόμου παρουσίασε τις ιδέες, τις απόψεις του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, τονίζοντας πως «είναι ένα πολιτικό κίνημα το οποίο ξεκινάει τώρα την Πανελλαδική του δικτύωση.



Παίρνοντας το λόγο ο κ. Κοντομάρης, μίλησε για τις εκάστοτε Κυβερνήσεις και τις διαφορές, μικρές ή μεγάλες, σε αυτά που κάνουν ή λένε. Για την Κυβέρνηση όμως του Γιώργου Παπανδρέου, είπε σε όλους τους τόνους πως «αυτή η Κυβέρνηση, από το 2009 μέχρι τώρα, έχει τρομακτική διαφορά για όσα έλεγε πριν και για όσα τώρα κάνει. Ο Γιώργος Παπανδρέου οφείλει να πάει σε εκλογές. Να πει στο λαό ότι τα βρήκε μπαστούνια. Έτσι κάνουν οι ελεύθεροι πολίτες, οι πολιτικοί που έρχονται αντιμέτωποι με τον κόσμο. Έτσι γαλουχηθήκαμε. Αυτή η Κυβέρνηση έχει ένα προπατορικό αμάρτημα: λόγου και έργων».

Την δέσμευση του κινήματος απέναντι στον Ευβοϊκό λαό και όλη την Ελλάδα έδωσε ο κ. Γιάννης Βαθειάς, λέγοντας πως θα δημιουργήσει μια πολιτική αλλαγή: «Μιλάμε για ένα σάρωμα του πολιτικού συστήματος. Ποιος κάνει τα κόμματα μεγάλα; Ο Ελληνικός λαός. Το Άρμα που είναι μικρό, να γίνει μεγάλο με την ψήφο του λαού. Να γίνει ανατροπή αυτού του συστήματος. Η χώρα, η οικονομία, η οικογένεια, οι νέοι έχουν μέλλον αλλά σε καμία περίπτωση με αυτή την πολιτική. Να γίνουν εκλογές τώρα για ένα νέο ξεκίνημα της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου