Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Οι πολίτες της Αττικής προκρίνουν την συνεργασία για την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής και Προοδευτικής Παράταξης(ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ 28-11-2011)




Με την συμμετοχή πολλών ενεργών πολιτών του Δήμου Διονύσου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, η πρώτη συνάντηση στελεχών της Πολιτικής Κίνησης «Ελεύθεροι Πολίτες» με την συμμετοχή και του ανεξάρτητου Βουλευτή Αττικής, Βασίλη Οικονόμου στο Κρυονέρι. Στην συνάντηση ο Βασίλης Οικονόμου τόνισε ότι η νέα κυβέρνηση Παπαδήμου αποτελεί την απεικόνιση της συμμαχίας των μνημονιακών δυνάμεων που επιμένουν σε παρωχημένες και αποτυχημένες πολιτικές για το ξεπέρασμα της κρίσης. Το πολυμελές κυβερνητικό σχήμα ικανοποιεί τις φιλοδοξίες και τους εσωκομματικούς συσχετισμούς των «συνεταίρων» έρχεται όμως σε πλήρη αντίθεση με τις ανάγκες της κοινωνίας και τα συμφέροντα της πατρίδας.
Η συγκυβέρνηση του συντηρητικού τόξου δυστυχώς ακολουθεί την ίδια πεπατημένη της προηγούμενης κυβέρνησης υλοποιώντας με ζήλο τις άδικες εισπρακτικές πολιτικές και παραπέμποντας στις καλένδες του μέλλοντος όλα τα κρίσιμα ζητήματα της ανάπτυξης. Θέλουμε μια σύγχρονη, αποτελεσματική και κυρίως γρήγορη κρατική μηχανή που θα ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας. Οφείλουμε όλοι όσοι πιστεύουμε στην κοινωνική δικαιοσύνη, όλες οι οικολογικές, προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις να ενωθούμε σε μια μεγάλη δύναμη εναλλακτικής διακυβέρνησης που θα προσφέρει την Θετική Διέξοδο από την κρίση. Οι πολίτες της Περιφέρειας Αττικής όπως φαίνεται από τις συναντήσεις των Ελεύθερων Πολιτών, προκρίνουν την συνεργασία για την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής και Προοδευτικής Προοδευτικής Παράταξης ως τη μόνη δύναμη που μπορεί να προσφέρει την Θετική Διέξοδο από την κρίση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου