Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

"Κοντά στον κόσμο της εργασίας" (Περιοδεία Ελευθέρων Πολιτών στο Νομό Αχαϊας 14-11-2011)

Το Εργατικό Κέντρο Αιγίου επισκέφτηκαν ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής (Ελεύθεροι Πολίτες), Βασίλης Οικονόμου, ο πρ Βουλευτής Β’ Πειραιά, Νίκος Γαλανός και το στέλεχος των Ελευθέρων Πολιτών, ο επιχειρηματίας από το Αίγιο, κ. Δημήτρης Κόκλας. Συνομίλησαν με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αιγίου, κ Νίκο Κόκλα, τον πρ Πρόεδρο του ΕΚ, κ Γιάννη Μαρίνο και τον αντιπρόεδρο του σωματείου ραδιοταξί Αιγίου κ Γιώργο Νικολάου, στα πλαίσια της περιοδείας στο νομό Αχαΐας την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου.

«Η πολιτική του Μνημονίου ζητά από τους Έλληνες εργαζόμενους να δεχτούν μισθό 390 € το 2013, να συμβιβαστούν με την ανεργία, δηλαδή με δύο λόγια να γίνουμε «Βουλγαρία». Η νέα κυβέρνηση θα εφαρμόσει την ίδια αδιέξοδη πολιτική. Οι προοδευτικές δυνάμεις οφείλουν ενωμένες να καταθέσουν άμεσα την εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης και να υπάρξει η θετική διέξοδος από την κρίση προς όφελος του λαού», τόνισε σε δηλώσεις του.

Στα πλαίσια της περιοδείας η Αντιπροσωπεία των «Ελευθέρων Πολιτών» συναντήθηκε επίσης και συνομίλησε με τον Δήμαρχο Αιγίου, κ Στάθη Θεοδωρακόπουλο, τον Πρόεδρο των Εργαζομένων Δήμου Αιγίου, κ Χρήστο Τρίψα και τον Αντιπρόεδρο της Παναγιάλειου Αγροτικής Ένωσης, κ Βασίλη Καρέλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου