Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Εντυπωσιακή η παρουσία των φίλων και υποστηρικτών του Βουλευτή Β.Οικονόμου στο Καπανδρίτι

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των φίλων και υποστηρικτών του Βουλευτή Αττικής του ΠΑΣΟΚ και Προέδρου της Επιτροπής Ισότητας και Νεολαίας της Βουλής, Βασίλη Οικονόμου, στην εκδήλωση που διοργάνωσε προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την υποστήριξη που έδειξαν προς το πρόσωπό του στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, στο καφέ "Πλατεία" στο Καπανδρίτι, την Παρασκευή 13-11-2009.
Ο Βουλευτής συζήτησε με όλους τους παρευρισκόμενους, διαπιστώνοντας την αισιοδοξία των πολιτών ότι θα έρθουν σύντομα καλύτερες μέρες, αλλά και την αγωνία τους για την ταχεία αντιμετώπιση των πολλών προβλημάτων της καθημερινότητας που άφησε πίσω της η ΝΔ.
Ευχαρίστησε όλους τους φίλους και τους υποστηρικτές του που εργάστηκαν για την νίκη του ΠΑΣΟΚ και ανέδειξαν τον ίδιο στην δεύτερη θέση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ με περίπου 35.000 σταυρούς προτίμησης.
Ο Βασίλης Οικονόμου στις συζητήσεις που είχε με τους πολίτες αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των Δήμων και των Κοινοτήτων της Βόρειας Αττικής και δεσμεύτηκε για μια ακόμη φορά ότι θα παραμείνει στο πλευρό των κατοίκων στον αγώνα για την επίλυσή τους. Αναφερόμενος επίσης στις πρώτες ημέρες του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι η νέα κυβέρνηση εισήγαγε «καινά δαιμόνια» στην χώρα μας προκαλώντας σε άλλους θετική έκπληξη και σε άλλους τον φόβο για την κατάργηση των τραγικών και άδικων προνομίων που αλόγιστα μοίρασε η ανεύθυνη προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ.
«Με μπροστάρη τον Γεώργιο Παπανδρέου αλλάζουμε όπως δεσμευτήκαμε προεκλογικά όλα τα κακώς κείμενα και προχωράμε μπροστά δημιουργώντας μια νέα δίκαιη και αξιοκρατική κοινωνία. Όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ενωμένοι δίνουμε τον αγώνα για να γίνουμε επιτέλους ένα σύγχρονο κράτος που θα παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες του και δεν θα χάνει αναπτυξιακούς πόρους στα σκοτεινά μονοπάτια της διαφθοράς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου