Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Μεγάλη η συμμετοχή των φίλων και υποστηρικτών του Βασίλη Οικονόμου στην Ελευσίνα (20-11-09)

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Βουλευτή Αττικής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Οικονόμου, για ένα ευχαριστήριο ποτό στο Αμφιθέατρο - Ελευσίνια Μυστήρια στην Ελευσίνα, την Παρασκευή 20-11-2009. Ο Βουλευτής στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους τους φίλους και τους υποστηρικτές του που εργάστηκαν για την νίκη του ΠΑΣΟΚ και ανέδειξαν τον ίδιο στην δεύτερη θέση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ με περίπου 35.000 σταυρούς προτίμησης.
Ο Βασίλης Οικονόμου αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των Δήμων της Δυτικής Αττικής και δεσμεύτηκε για μια ακόμη φορά δημόσια ότι θα παραμείνει στο πλευρό των κατοίκων στον αγώνα για την επίλυσή τους. «Η Δυτική Αττική με τα πολλά περιβαλλοντικά προβλήματα θα αναδειχτεί πολύ σύντομα σε πρωταγωνιστή της Πράσινης Ανάπτυξης» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μετά την ομιλία του ο Βουλευτής συζήτησε με όλους τους παρευρισκόμενους, διαπιστώνοντας την αισιοδοξία των πολιτών ότι θα έρθουν σύντομα καλύτερες μέρες, αλλά και την αγωνία τους για την ταχεία αντιμετώπιση των πολλών προβλημάτων της καθημερινότητας που άφησε πίσω της η ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου