Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

Περίεργες φήμες για την διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΔΙΕΥΘ.ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ  ΕΛΕΓΧΟΥ
Αριθ.Πρωτ.
3228/356
Ημερομ.Κατάθεσης
01.10.14

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝΕρώτηση και Αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τον  Υπουργό Ναυτιλίας και ΑιγαίουΚύριε Υπουργέ,

Όπως μας ενημέρωσαν έχετε στα χέρια σας καταγγελίες, τόσο εσείς όσο και η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, αναφορικά με την διαχείριση του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας σε ότι αφορά τις απευθείας αναθέσεις έργων και την υπογραφή συμβάσεων με αμοιβές μεγαλύτερες από ότι περιλαμβάνουν οι σχετικές αποφάσεις του Οργανισμού. Ο τρόπος οικονομικής διαχείρισης του ΟΛΕ φαίνεται ότι εξακολουθεί να εγείρει ερωτήματα παρά το ότι είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν «περίεργες μεθοδεύσεις» (Αρ. Πρωτ. 13136/16.03.2011) από πλευράς της διοίκησης του Οργανισμού. Οι απαντήσεις που λάβαμε τότε είχαν πολλά κενά αλλά το Υπουργείο δεν προέβη σε καμία ενέργεια ελέγχου των πεπραγμένων της τότε διοίκησης.  

Κατόπιν όλων αυτών,

Ερωτάστε:
Προτίθεστε να ζητήσετε οικονομικό και λογιστικό έλεγχο των πεπραγμένων της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας;

Αιτούμαστε την κατάθεση


Όλων των πρακτικών των διαγωνισμών που διενεργήθηκαν για τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας το έτος 2014, τις σχετικές αποφάσεις και τις τελικές συμβάσεις που υπογράφτηκαν μεταξύ του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας και των αναδόχων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου