Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Καταβολή διατροφικού επιδόματος στους νεφροπαθείς ασφαλισμένους του ΙΚΑ στη Δυτική Αττική

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΔΙΕΥΘ.ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ  ΕΛΕΓΧΟΥ
Αριθ.Πρωτ.
6829
Ημερομ.Κατάθεσης
10.3.14



ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: Υπουργό Εσωτερικών

Θέμα: Κύριε Υπουργέ,


Όπως καταγγέλλουν συμπολίτες μας η Δυτική Αττική είναι η μόνη περιοχή της χώρας όπου με ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής δεν έχει καταβληθεί για το Δεκέμβριο του 2012 το διατροφικό επίδομα που δικαιούνται οι νεφροπαθείς ασφαλισμένοι του ΙΚΑ. Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο επίδομα είναι σημαντικό για τους συμπολίτες μας αυτούς ώστε να διαβιούν αξιοπρεπώς και ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει σημαντικά και αρνητικά το επίπεδο ζωής τους, μας προξενεί εντύπωση για ποιους ακριβώς λόγους δεν έχει καταβληθεί το διατροφικό επίδομα στους νεφροπαθείς της Δυτικής Αττικής, λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη ότι σύμφωνα πάντα με τις διαμαρτυρίες συμπολιτών μας έχει καταβληθεί κανονικά σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.
Η Περιφέρεια Αττικής εμφανίζεται να έχει καταβάλει το επίδομα στους νεφροπαθείς των υπόλοιπων περιφερειακών ενοτήτων της Αττικής ως όφειλε και να μην έχει καταβληθεί μόνο στην περιφερειακή ενότητα της Δυτικής Αττικής.
Κατόπιν όλων αυτών,
Ερωτάστε:
1.      Ισχύουν οι καταγγελίες – διαμαρτυρίες συμπολιτών μας ότι μόνο οι νεφροπαθείς της Δυτικής Ελλάδας δεν έχουν λάβει το διατροφικό επίδομα που δικαιούνται και αν ναι για ποιους λόγους;
2.      Πότε θα καταβληθεί το διατροφικό επίδομα για το Δεκέμβριο του 2012 στους νεφροπαθείς της Δυτικής Αττικής;     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου