Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

«ΧΡΗΣΙΜΗ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ» (Συνάντηση Ελεύθερων Πολιτών στην Αρτέμιδα 30-01-2012)






Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Ελεύθερων Πολιτών Αρτέμιδας με την συμμετοχή και του ανεξάρτητου Βουλευτή Αττικής Βασίλη Οικονόμου στην Αρτέμιδα.
Ο Βασίλης Οικονόμου αναφέρθηκε στην επίσημη αναγγελία της συνεργασίας της πολιτικής κίνησης των Ελεύθερων Πολιτών με την Δημοκρατική Αριστερά αναλύοντας το προγραμματικό και εκλογικό πλαίσιο της συμφωνίας.
«Οι Ελεύθεροι Πολίτες είμαστε μια πολιτική κίνηση που ιδρύθηκε με στόχο την ανασυγκρότηση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης ώστε να διαμορφωθεί και να κατατεθεί η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης με την συμμετοχή όλων των ενεργών και προοδευτικών δυνάμεων και πολιτών. Σήμερα κάναμε ένα μεγάλο βήμα για την επίτευξη αυτού του στόχου ξεκινώντας επίσημα την συνεργασία συμφωνώντας με την Δημοκρατική Αριστερά στα κύρια σημεία που πρέπει να περιλαμβάνει αυτή η πρόταση διακυβέρνησης. Με γνώμονα την κοινωνική δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και της χώρας καταλήγουμε σε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα που θα προσφέρει την Θετική Διέξοδο από την κρίση και το οποίο θα υποστηρίξουμε από κοινού με όλες μας τις δυνάμεις η Δημοκρατική Αριστερά, οι Ελεύθεροι Πολίτες και κάθε ενεργός και προοδευτικός πολίτης. Η μεγάλη συμμετοχή των ενεργών πολιτών της Αρτέμιδας σήμερα, στέλνει το μήνυμα της ενότητας και της ανασυγκρότησης της Δημοκρατικής Παράταξης για να είναι χρήσιμη και ωφέλιμη στην πατρίδα», δήλωσε χαρακτηριστικά.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου