Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Αρνείται το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να εξετάσει το ζήτημα της βαθμολογικής εξέλιξης των ΕΠΟΠ!

Σε απάντηση της ερώτησης (Αρ. Πρωτ. 22174/01-09-11) που κατατέθηκε από τον Βουλευτή Αττικής του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, Βασίλη Οικονόμου, αναφορικά με την Βαθμολογική Εξέλιξη των ΕΠΟΠ, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτης Μπεγλιτής, αρκέστηκε στο να μας περιγράψει στην απάντησή του το καθεστώς που σήμερα ισχύει για την συγκεκριμένη κατηγορία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Δυστυχώς φαίνεται ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας δεν είναι ακόμα σε θέση να αντιληφθεί και να προλάβει την δημιουργία νέων αδικιών σε βάρος των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και επιμένει στο να διατηρεί διαχωριστικές γραμμές στην βαθμολογική εξέλιξη των υπαξιωματικών που δεν προέρχονται από τις Παραγωγικές Σχολές.
Αν και σήμερα δίνεται η ευκαιρία μαζί με την επίλυση του δίκαιου αιτήματος των ΕΜΘ να επιλυθεί και το ζήτημα των ΕΠΟΠ που είναι εύκολο να προβλέψει ο οποιοσδήποτε ότι θα εμφανιστεί τα επόμενα χρόνια.
Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, δηλώνει την απογοήτευσή του για την επαναλαμβανόμενη έλλειψη προνοητικότητας των κυβερνήσεων της χώρας. Δεσμεύεται ότι θα επανέλθει στο συγκεκριμένο ζήτημα προκειμένου να πειστούν οι αρμόδιοι για την ανάγκη να ρυθμιστεί τώρα και το συγκεκριμένο ζήτημα προτού νομοτελειακά δημιουργηθεί ένα νέο πρόβλημα στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου