Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Παρά τις ελλείψεις και τις επιθέσεις που δέχονται οι λειτουργοί της εκπαίδευσης θα κάνουν το καθήκον τους


Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής, (Π. Άρμα Πολιτών) Βασίλης Οικονόμου, παρευρέθηκε στον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 1ο Δημοτικό και 1ο Γυμνάσιο της Παλλήνης.

Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και στους γονείς των παιδιών. Δεν παρέλειψε να επισημάνει τις πρωτοφανείς ελλείψεις που παρουσιάζονται στα βιβλία που διανέμονται στους μαθητές και στην διανομή φωτοτυπιών αντί βιβλίων που θα βαρύνουν μάλιστα τις σχολικές επιτροπές. «Πρόκειται για τραγική κατάντια να ξεκινά η σχολική χρονιά χωρίς βιβλία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος τόνισε ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει και να συμπαρίσταται στις προσπάθειες των εκπαιδευτικών λειτουργών, που παρά τις λοιδορίες που εκτοξεύονται εναντίον τους από την κυβέρνηση, αντιστέκονται στην προσπάθεια υποβάθμισης της δημόσιας παιδείας και κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που δημιουργούνται από τις κυβερνητικές επιλογές, προσπαθώντας να συνεισφέρουν σχεδόν μονάχοι τους στην δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για την πατρίδα μας. Η πλειοψηφία των καθηγητών και των δασκάλων σίγουρα δεν ανήκουν σε αυτούς που ταλαιπωρούν τα 10 εκατομμύρια των Ελλήνων, όπως ανερυθρίαστα ανέφερε υπουργός της κυβέρνησης...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου