Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Κεντρικός ομιλητής στην ημερίδα που διοργάνωσε το Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου και η εφημερίδα «Βορεινή» με θέμα «Προστασία του Καταναλωτή»

Την Πέμπτη 30/04/2009, ο Βουλευτής Αττικής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Οικονόμου, συμμετείχε ως κεντρικός ομιλητής μαζί με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, Γ. Βλάχο, στην ημερίδα που διοργάνωσε το Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου και η εφημερίδα «Βορεινή» με θέμα «Προστασία του Καταναλωτή». Ο Βουλευτής παρουσίασε μπροστά σε πολυπληθές κοινό τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για το φλέγον αυτό ζήτημα και ανέδειξε για μια ακόμη φορά την αδράνεια της κυβέρνησης και την αδυναμία της να ασκήσει αποτελεσματικές πολιτικές προστασίας των καταναλωτών.
Μεταξύ άλλων ο κ. Οικονόμου ανέπτυξε τις θέσεις του για τα καρτέλ και την επιτροπή ανταγωνισμού, για την πολυδιάσπαση των ελεγκτικών υπηρεσιών και της νομοθεσίας που αφορούν τον έλεγχο της ποιότητας και της καταλληλότητας των τροφίμων, την αισχροκέρδεια που παρατηρείται στα καύσιμα, την αδυναμία των δανειοληπτών από τις τράπεζες και τις παραπλανητικές διαφημίσεις. Η παρουσίαση των θεμάτων έδειξε ότι το ΠΑΣΟΚ και σε αυτό τον ομολογουμένως δύσκολο τομέα, έχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και οι προτάσεις που καταθέτει στον ελληνικό λαό κινούνται στην σωστή κατεύθυνση. Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι δήμαρχοι Αγ. Στεφάνου, κ Π. Βοριάς και Μαραθώνα, κ Σπ. Ζαγάρης, οι Πρόεδροι Μαλακάσας, κ Κ Λίτσας, και Ροδόπολης, κ. Χρ. Κλεφτάκης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Νομαρχία Ανατολικής Αττικής, κ Αθ. Μπαλής, οι αντινομάρχες κ Π. Ευαγγελίου και Ε. Ράπτης, εκπρόσωποι των κομμάτων και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου