Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

«Υποκριτικές επιστολές αντί απολογίας στους συνταξιούχους, ο κ. Κατρούγκαλος!»

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή την αποστολή των επιστολών Κατρούγκαλου στους συνταξιούχους, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ανηθικότητα  και η κοροϊδία της δήθεν αριστερής  Κυβέρνησης δείχνει  να μην έχει τέλος. Με τους χειρισμούς του “αριστερού” Υπουργού Εργασίας, οι συντάξεις έχουν μετατραπεί σε φιλοδωρήματα  και μάλιστα  “δια αλληλογραφίας” μέσω των επιστολών του κ. Κατρούγκαλου.

Βέβαια “ξέχασε” να στείλει επιστολές και στους συνταξιούχους που τους έκοψε 2% από την κύρια και 6% από την επικουρική τους σύνταξη. “Ξέχασε” να στείλει επιστολές και στους 600.000 συνταξιούχους που παίρνουν τις συντάξεις χηρείας και τους 300.000 δικαιούχους των αναπηρικών συντάξεων, που τους έκοψε το 20% των συντάξεων. Και βέβαια “ξέχασε” να στείλει επιστολές και στους 150.000 χαμηλοσυνταξιούχους που τους έκοψε το ΕΚΑΣ, για να πληρώνει το λογαριασμό του τρίτου (κατακόκκινου) Μνημονίου του!

Με την πολιτική εξαπάτησης που εξακολουθεί να ασκεί ο κ. Κατρούγκαλος, αλλά και τις δίχως όριο μειώσεις στις συντάξεις, οδηγεί τους συνταξιούχους στην απόλυτη εξαθλίωση, τη φτώχεια και την περιθωριοποίηση.

Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια. Και αυτό αποδεικνύεται και στην περίπτωση του λαλίστατου Υπουργού Εργασίας, που θα πρέπει να κοιτάξει στα μάτια τους συνταξιούχους και να απολογηθεί για τα ψέματα που έχει πει για τη 13η σύνταξη, αντί να μοιράζει κάλπικες υποσχέσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου