Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Να μην κλείσει το Α.Τ Ζεφυρίου!


Την Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 ο Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου μετά την κοινοβουλευτική παρέμβαση του για την κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Ζεφυρίου. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Αντιδήμαρχο Φυλής κ Γιάννη Μαυροειδάκο και με το Αστυνομικό προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Ζεφυρίου το οποίο και επισκέφθηκε.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανασφάλεια που δημιουργήθηκε στους πολίτες της περιοχής μετά και τα τελευταία σενάρια περί κατάργησης και μεταφοράς του Α.Τ Ζεφυρίου στο Α.Τ Άνω Λιοσίων καθώς τα συχνά περιστατικά εγκληματικότητας είναι ένα από τα σημαντικότερα θέματα που ταλανίζουν την  περιοχή.
Ο Βουλευτής δεσμεύθηκε ότι θα παρακολουθεί την εξέλιξη του συγκεκριμένου θέματος και ότι θα βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Δήμο και όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να αποφευχθεί ένας τέτοιος λανθασμένος σχεδιασμός. Επίσης τόνισε ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειες του με παρεμβάσεις στη Βουλή  για την προώθηση λύσεων σε όλα τα μείζονα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Φυλής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου