Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

«Ήρθε η ώρα να φύγουν…»


Ο Βουλευτής Αττικής (Ελεύθεροι Πολίτες) συνεργαζόμενος με τη Δημοκρατική Αριστερά, Βασίλης Οικονόμου, συμμετείχε στο πάνελ των ομιλητών στην ημερίδα που διοργάνωσε η φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΑΣΟΕΕ στο ΕΒΕΑ με θέμα «Οι αντοχές του χρηματοπιστωτικού συστήματος και ο έλεγχος των κρατικών δαπανών».



Μεταξύ άλλων ο Βασίλης Οικονόμου υποστήριξε ότι τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης διεκδικούν την ψήφο του ελληνικού λαού έχοντας αποτύχει σε όλα όσα σήμερα υπόσχονται ότι θα πραγματοποιήσουν. Όχι μόνο δεν τίμησαν την λαϊκή εντολή αλλά έχοντας μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν τόλμησαν να προχωρήσουν στις μεγάλες αλλαγές που χρειαζόταν και χρειάζεται η χώρα. Καμία νέα προοπτική δεν ανοίγεται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αφού οι ίδιοι άνθρωποι που απέτυχαν τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν ακόμα στα δύο κόμματα. Δεν θέλουν και δεν μπορούν τα δύο κόμματα να ελέγξουν και να εξορθολογήσουν τις δαπάνες, δεν μπορούν να αυξήσουν τα έσοδα αφού δεν καταπολεμούν την φοροδιαφυγή, δεν είναι αξιόπιστοι, δεν τους εμπιστεύεται ούτε ο ελληνικός λαός ούτε καν η τρόικα με την οποία συνυπογράφουν τα μνημόνια.

«Υπάρχουν αξιόπιστες δυνάμεις με ρεαλιστικές προτάσεις που μπορούν να βγάλουν την χώρα από την κρίση με την κοινωνία όρθια και ζωντανή. Με την Δημοκρατική Αριστερά καταθέτουμε πρόταση αξιόπιστης διακυβέρνησης που θα βάλει την χώρα και τον ελληνικό λαό ξανά στο δρόμο της προόδου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου