Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση για τις Ευρωπαικές εκλογές του Βουλευτή Βασίλη Οικονόμου στο πολιτιστικό κέντρο του Καλάμου






Την Παρασκευή 05/06/2009, ο Βουλευτής Αττικής και Εισηγητής του ΚΤΕ Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Οικονόμου, πραγματοποίησε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση για τις Ευρωεκλογές στο Πολιτιστικό Κέντρο του Καλάμου. Εκατοντάδες κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Βουλευτή και έστειλε το μήνυμα νίκης στις επερχόμενες εκλογές. Η πραγματικά εντυπωσιακή συμμετοχή για τα δεδομένα της Βόρειας Αττικής κατέδειξε ότι ο λαός ζητά την αλλαγή, ζητά την κοινωνική δικαιοσύνη, ζητά την απόδοση ευθυνών, ζητά τέλος την πράσινη ανάπτυξη.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Δήμαρχοι Καλάμου, κ Π. Λίτσας, Αγ. Στεφάνου, κ Π. Βορριάς, Άνοιξης, κ Ι. Νικητόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαλακάσας, κ Κ. Λίτσας, οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κκ Αθ. Μπαλής (Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής) Π. Κατσίκης και Π Ξανθόπουλος καθώς και πολλά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των φορέων της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου