Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Ο Τσίπρας θέλει εκλογές… «φαστ-τρακ» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1

«Η ΝΔ πρέπει να απευθυνθεί στον συντηρητικό κόσμο αλλά και στο κέντρο», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1
 «Ο κ. Τσίπρας κάνει εκλογές "φαστ τρακ" πιστεύοντας ότι θα αποφύγει τις συνέπειες από το τρίτο και σκληρότερο μνημόνιο και όταν έρχεται η ώρα να τηρηθεί το Σύνταγμα χαρακτηρίζει την εντολή που έλαβε ο κ. Μεϊμαράκης κωλυσιεργία, είναι θρασεία, αλαζονική και αυταρχική η συμπεριφορά του» , δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Τηλέμαχο Σαντοριναίο ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου.
Τόνισε ότι «η ΝΔ πρέπει να απευθυνθεί στον συντηρητικό κόσμο αλλά και στο κέντρο, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Λαφαζάνης δεν είναι το κέντρο» ,είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε ότι «τα «Ζάππεια» είναι πταίσματα μπροστά σε αυτά τα συνειδητά ψέματα που είπε ο απερχόμενος πρωθυπουργός ο οποίος αντιδρά έτσι επειδή χάνει το τραίνο και επειδή φεύγει».

Εκτίμησε ότι η «ΝΔ θα είναι πρώτη στις εκλογές αλλά αυτό –όπως είπε δεν φτάνει – ενώ σημείωσε πως το κόμμα μπορεί να συνεργαστεί μετεκλογικά με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου