Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Με εκπροσώπους των Ποντίων ενισχύει το ψηφοδέλτιο Αττικής η ΔΗΜΑΡ (Προεκλογική Εκδήλωση της Δημοκρατικής Αριστεράς στον Ασπρόπυργο 8-6-2012)


Την ποντιακή συνοικία του Ασπροπύργου, την Γκόρυτσα, επέλεξε η Δημοκρατική Αριστερά για να παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής. Ο κεντρικός ομιλητής, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Βουλευτής, Βασίλης Οικονόμου παρουσίασε τις δύο νέες υποψηφιότητες της Δημοκρατικής Αριστεράς που εκπροσωπούν τον Ποντιακό Ελληνισμό, τις κυρίες Θεοδωρίδου Λιουντμίλα (Ασπρόπυργος) και Αλτικατίδου Σεραφείμα (Αχαρνές).
«Πρόκειται για δύο κύριες που κοσμούν το ψηφοδέλτιό μας εκπροσωπώντας τον Ποντιακό Ελληνισμό στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι ο Φώτης Κουβέλης και η Δημοκρατική Αριστερά τιμούν στην πράξη τους Πόντιους συμπατριώτες. Το αποδείξαμε άλλωστε όταν πρώτοι εμείς στηρίξαμε την τροπολογία για την ελάφρυνση των προστίμων που αδίκως είχαν επιβληθεί στους άπορους και φτωχούς Πόντιους για τα αυθαίρετα σπίτια τους πρώτης κατοικίας. Όλα αυτά τα χρόνια στέκομαι δίπλα στους Πόντιους συμπατριώτες μου αγωνιζόμενος να βρεθούν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα επιβίωσής τους και καταπολεμώντας τις άδικες ρυθμίσεις που τα προηγούμενα χρόνια ταλαιπώρησαν τους Παλλινοστούντες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Οικονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου