Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Με αστυνομική βία επιχειρεί η κυβέρνηση να ξεκινήσει την σύμβαση για τον ΧΥΤΑ Γραμματικού

Κύριοι Υπουργοί,

Μόνο θλιβερά και απαράδεκτα μπορούν να χαρακτηριστούν τα γεγονότα που εξελίχθηκαν την Τρίτη 7-7-09 στο Γραμματικό με συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και πολιτών. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που φώναζαν ότι βιώνουν πρωτόγνωρες σκηνές βίας έναντι των πολιτών από την αστυνομία, κάνοντας ευρεία χρήση δακρυγόνων και χημικών χτυπώντας τους στο ψαχνό.
Όμως την ίδια στιγμή, οι ίδιοι άνθρωποι είδαν τις δασικές τους εκτάσεις να καίγονται από τις φωτιές που προκαλούσαν τα χημικά της αστυνομίας, η οποία ουσιαστικά χωρίς λόγο σκόρπισε τον τρόμο γύρω της.
Πολλά στρέμματα δασικής γης κάηκαν μαζί με τα αυτοκίνητα όσων προσπάθησαν να αντισταθούν στα συμφέροντα που εξυπηρετούν μονίμως την πόλη των Αθηνών, σε έναν σχεδιασμό που μέχρι τώρα μόνο ανεπαρκής έχει αποδειχθεί.
Κατόπιν των ανωτέρω,

Ερωτάστε:

Να μας γνωρίσετε και να μας καταθέσετε την μελέτη του έργου για την κατασκευή του ΧΥΤΑ Γραμματικού. Να μας καταθέσετε όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με την εν λόγω κατασκευή όπως μελέτες, συμβάσεις, διαγωνισμοί κτλ.
Να μας γνωρίσετε και να μας καταθέσετε και όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με την σύμβαση του ΧΥΤΑ Κερατέας
Γιατί μέχρι σήμερα οι δυο συμβάσεις είναι επτασφράγιστο μυστικό και ουδείς εκ των ενδιαφερόμενων( Νομαρχία, Δήμοι, Φορείς πολιτών) δεν έχουν γνώση των συμβάσεων. Τι κρύβετε και από ποιούς;

-Ο-
ΕΡΩΤΩΝ



ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου