Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Β. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Ευχαριστώ θερμά όλους τους φίλους και τις φίλες που υποστήριξαν την εκλογή μου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ και δώσαμε μαζί τον αγώνα για την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας με σταθερότητα και ευημερία.

Οι δυνάμεις του Κοινωνικού και Μεταρρυθμιστικού Κέντρου θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για τη Νίκη της ΝΔ και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Εκδήλωση του Υποψήφιου Βουλευτή Επικρατείας Β. Οικονόμου





Τελικά εξελίχθηκε σε μια μεγάλη συνάντηση η εκδήλωση που διοργάνωσε στο ΗOLIDAY INN ο Υποψήφιος Βουλευτής  Επικρατείας της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου με  τίτλο "Η Ελλάδα μπροστά με τη Νέα Δημοκρατία και το Kοινωνικό Μεταρρυθμιστικό Κέντρο".
Στην εκδήλωση  την οποία παρακολούθησαν περισσότερα από χίλια άτομα, απηύθηνε χαιρετισμό  η Υποψήφια Bουλευτής Α' Αθηνών Όλγα Κεφαλογιάννη, συμμετείχαν  Κεντρικά στελέχη της ΝΔ αλλά και στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, δίνοντας το στίγμα της ανοιχτής επικοινωνίας της ΝΔ με το Κέντρο.

Ενδιαφέρον στοιχείο της βραδιάς , οι ομιλίες του πρώην Βουλευτή του Συνασπισμού και του ΠΑΣΟΚ Νίκου Γαλανού αλλά και της πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και νυν υποψήφιας με τη ΝΔ στη Βοιωτία Άρια Αγάτσα.









Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Εκτός παιδικών σταθμών 46.000 παιδιά!!!

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλης Οικονόμου έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ Ανέλ έφυγε αλλά οι πληγές που άφησε δεν λένε να κλείσουν . Θύματα αυτή τη φορά χιλιάδες παιδιά που θα μείνουν εκτός του προγράμματος δωρεάν φιλοξενίας σε βρεφονηπιακούς,  παιδικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεA. Αιτία οι τραγικοί χειρισμοί της επικίνδυνης "αριστερής" κυβέρνησης του κ. Τσίπρα. Περίπου 46.000 παιδιά λιγότερα θα βρεθούν εκτός παιδικών σταθμών και μαζί με τους γονείς τους θα βιώσουν την ανεπάρκεια και τους ερασιτεχνισμούς της προηγούμενης κυβέρνησης που πίστευαν ότι με ψέματα και πειραματισμούς θα κυβερνούσαν . Είναι επιτακτική ανάγκη η υπηρεσιακή κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα που αποτελεί βραδυφλεγή "βόμβα" στα θεμέλια χιλιάδων οικογενειών .